maanantai 27. heinäkuuta 2015

Perniö

Moikka! Tänään kerron teille reissustani Perniöön jonka toteutimme Emman kanssa vime keskiviikkona pyörillä! Reissu oli kyllä aivan mahtava!

 Tavoite oli lähteä keskiviikkona klo. 7:15. Heräilin jostain syystä neljän jälkeen ja odottelin viimeisiä tavaroita pakkaillen. Lähtö kuitenkin viivästyi 45 minuutilla sateen takia.

Matka meni tosi hyvin. Loppupuolella reisiä poltti aika paljon ja ylämäissä hyydyin ihan täysin. Olisitte vain nähneet helpotukseni kun pihatie tuli vastaan :D Perillä olimme 10 maissa ja suuntasimme heti suihkuun, Myöhemmin Sofia tuli kanssamme ja touhuttiin vähän kaikenlaista.

 Illalla mentiin vielä Aadan luokse ja ratsastettiin hiukan. Mun osalta ratsastus ei mennyt hyvin ja lähinnä yritin tottua satulassa istumiseen, olihan viime kerrasta kulunut jo lähes puoli vuotta.



Torstaina Eemeli tuli aamulla meidän 3 kanssa ja viihdytettiin Eemeliä ja Sofiaa Emman kanssa. Iltäpäivällä mentiin taas Aadalle ja hoideltiin heppoja ja Emma kävi pikaisesti Kanelin selässä. Illalla kuvailtiin Eemelin, Sofian, Emman, Edlan ja Ingan kanssa elokuva.

Perjantaina mentiin taas Aadalle aamusta, mut Eemeli ja Sofia joutuivat melkein heti lähtemään takaisin ja kohti kotia. Minä ja Emma jäätiin vielä Aadan seuraksi ja Emma ja Aada molemmat ratsastivat, Emma auttoi myös Aadaa kisakampeiden laitossa.
Kun lähdettiin aadalta, huomattiin ettei Sofia ollutkaan vielä halunnut lähteä. Oltiin sitten vaan Sofian kanssa ja iloitettiin vanhemmille ettei tullakkaan sinä päivänä (meidän olisi siis pitänyt lähteä perjantaina). Illalla Sofian lähdettyä käveltiin vaan Emman kanssa ja tie eksyi taas naapuriin. En muista enää mitä touhuttiin, mutta kivaa ainakin oli :D

Lauantaina nukuttiin Emman kanssa pommiin ja lähdettiin kauhealla kiireellä Aadalle. Sovittiin nimittäin että mennään katsomaan häen ja Kanelin kisoja.
 Kisojen jälkeen Emma ja Aada ratsastivat vähän maastossa ja minä kokeilin Floraa kentällä. Siitä sitten saatiin kyyti Saloon hevoskuljetusvaunulla josta sitten poljettiin loppumatka kotiin.



Torstaina katottiin vielä auringonlaskua ja nappasin tälläisen kuvan


Tänään aamulla käytiin liisan kanssa poimimassa mustikoita ja nappaamassa parit kuvat tänne blogiin:




laadukass


1 kommentti:

Ihania ja rakentavia kommentteja otan mieluusti vastaan, jätäthän ilkeät kommentit laittamatta! :)