sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Moikka! Mun postausinto ois tällä hetkellä mitä parhain, mutta konevanhukseni näki viimeiset päivänsä ja postailusta tuli haastavaa. Nytkin kirjoittelen teille puhelimen välityksellä, ilman kuvia.


Vaikka postausintoa löytyisi, mulla on tällä hetkellä niin stressaavat hetket kun vaan voi olla. Koeviikot on siis alkamassa ja pari koetta on jo takana. Taekwondon alkeiskurssi loppui keskiviikkona ja jäljellä ois maanantain vyökoe.. Tää vyökoe on suurin syy mun stressiin, niinkuin tiedätte en tykkää olla muiden ihmisten katsottavana. Ja tää vyökoe suoritettais 4 hengen ryhmissä, 2 valvojaa henkeä kohti.. Ja näitä osallistujia ois ihan tarpeeks paljon, 38 kpl jos kaikki pääsee.. Mietin siis tässä tänään vielä et uskallanko mennä kattoo nyt. Jäähän se harmittamaan jos en vyötä sais, mut se ihmispaljous taas saattaa saadat mut jättämään väliin.


Sovittiin tässä Emman kanssa laivareissu ens kuulle! Matka pitää tietty vielä varata ja näi mut vahvasti näyttää siltä et mennään! Haluisin kuvata sieltä tänne blogiin jotain, mut ilman konetta kuvien saaminen tänne voi olla hieman noh, haastavaa.


Nähdään seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihania ja rakentavia kommentteja otan mieluusti vastaan, jätäthän ilkeät kommentit laittamatta! :)